Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα

5 Ιανουαρίου, 2023
Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea coffeechocotea&more.com

Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα

Η μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα για την ετοιμασία ενός γεύματος δεν είναι κάτι καινούργιο. Μπορούμε να εντοπίσουμε ιστορία της μέχρι τους Μάγιας στην Αμερική πριν από 2.500 χρόνια ή και περισσότερο. Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι αυτοί οι αρχαίοι άνθρωποι, που τιμούσαν το κακάο ως δώρο των θεών και σούπερ τροφή. Το έπιναν σε τελετουργικά ποτά και χρησιμοποιούσαν τη σοκολάτα και στη μαγειρική.

Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea coffeechocotea&more.com
Υπολείμματα σοκολάτας βρέθηκαν σε μπουκάλια με αναβολέα ανθρώπινου ομοιώματος

Θραύσματα κεραμικών που βρέθηκαν στην Ονδούρα, φέρουν ίχνη κακάο μαζί με υπολείμματα γαλοπούλας και ψαριού. Μια πιατέλα που χρησιμοποιείται συνήθως για το σερβίρισμα των ταμάλες-μεξικάνικες πίτες, έχει ανακαλυφθεί στο Μεξικό και φέρει υπολείμματα αρχαίου κακάο. Ευχαριστούμε τη θεοβρωμίνη, μία από τις περισσότερες από 1.000 ενώσεις του κακάο, για αυτή τη γνώση: Τα διακριτικά βιολογικά αποτυπώματά της μπορούν να επιβιώσουν σε αντικείμενα για χιλιετίες!!

Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα 100% κακάο Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea coffeechocotea&more.com

Εδώ και χιλιάδες χρόνια η Σοκολάτα αποτελεί κοινό συστατικό της αλμυρής κουζίνας σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής.

Στη φυσική τους κατάσταση, οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερα από 600 μόρια αρώματος. Δηλαδή τις πτητικές αερομεταφερόμενες ενώσεις που προσδίδουν γεύσεις, οι οποίες κυμαίνονται από φρουτώδεις και γήινες έως καρυδένιες και φρυγανισμένες ανάλογα με την περιοχή καλλιέργειας.

Η σοκολάτα και το τσίλι αποτελούν έναν φανταστικό συνδυασμό στην κουζίνα. Είναι ο παλαιότερος μαγειρικός συνδυασμός σοκολάτας στον κόσμο.

Η Σοκολάτα στη Gourmet μαγειρική αποτελεί πρόκληση στη δημιουργία πρωτόγνωρης γευστικής απόλαυσης σε αλμυρά πιάτα.  Με άλλα λόγια Gourmet! Gourmet σημαίνει ποιότητα ή ευρύτερα καλοφαγία. Ο όρος gourmet περιγράφει αυτόν που απολαμβάνει το καλό φαγητό και το καλό ποτό. Γενικότερα περιγράφει την τάση για απόλαυση υψηλής ποιότητας φαγητού, που στηρίζεται στην πολύ καλή πρώτη ύλη, στην ειδική μεταχείριση της κατά τη διαδικασία παρασκευής μέσω μαγειρικών τεχνικών, αλλά και της σωστής και δημιουργικής παρουσίασης της.

Συντάκτης: Δήμη Κουλιστανίδου

Σοκολάτα

Ιδανική Σοκολάτα-Μαγειρική Gourmet

Ιδιότητες Σοκολάτας στη Μαγειρική

Σοκολάτα Συνδυασμός Μπαχαρικών & Τυριών

Διαφορές Cocoa & Cacao powder

Αντικαθιστώντας το Cocoa με Cacao

Μαγειρική Gourmet Λευκή Σοκολάτα

Ruby Σοκολάτα είναι διαφορετική?

Είδη Σοκολάτας: Ruby

Ruby Σοκολάτα πως Παρασκευάζεται

Μαύρη Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Μαύρη

Ruby Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Σοκολάτα Γάλακτος Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Γάλακτος

Λευκή Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Λευκή

Είδη Σοκολάτας: Ολλανδική

Like
Close
Copyright © 2023 Cook Coffee Chocolate Beauty – cookcoffeechocoteabeauty.com. Developed by Web Wars Web Design
Close