Ιδιότητες Σοκολάτας στη Μαγειρική

2 Μαρτίου, 2023
Ιδιότητες Σοκολάτας στη Μαγειρική Gourmet Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea cookcoffeechocoteabeauty.com

Ιδιότητες Σοκολάτας στη Μαγειρική. Οι βαθιές, πολυεπίπεδες νότες της σοκολάτας υψηλής ποιότητας, εμπλουτίζουν μοναδικά τα αλμυρά πιάτα. Δίνουν εξαιρετική Gourmet γεύση σε πιάτα με κρεατικά όπως: αρνί, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα, αγριογούρουνο, λαγό, κυνήγι, ή συκώτι κοτόπουλου.

Σε πιάτα με λαχανικά όπως: παστινάκια, κουνουπίδι, κίτρινη κολοκύθα, γλυκοπατάτες, μανιτάρια, μελιτζάνα, παντζάρι. Καθώς και σε πιάτα με ζυμαρικά.

Επίσης η σάλτσα με κόκκινο κρασί, σοκολάτα με 100% στερεά κακάο και τσίλι για κόκκινα κρέατα, ελάφι, χοιρινό αγριογούρουνο. Η σάλτσα μπάρμπεκιου με σοκολάτα με 100% στερεά κακάο ιδανική για κρεατικά και πουλερικά

Ιδιότητες Σοκολάτας στη Μαγειρική. Η Σοκολάτα με 100% στερεά κακάο δίνει μεταξένια υφή με ελαφρώς ξινή χροιά στο βραστό μοσχαρίσιο κρέας. Μια πρέζα σοκολάτας στο τσίλι κονκάρνε ή στο σπαγγέτι μπολονέζ εμπλουτίζει και προάγει τη γεύση τους. Η προσθήκη Σοκολάτας στο τέλος του μαγειρέματος, στα μαγειρευτά και στα κοκκινιστά δένει και στρογγυλεύει υπέροχα τις γεύσεις.

Το διάσημο Μεξικάνικο πιάτο mole είναι μια κοκκινιστή σάλτσα γαλοπούλας, με τσίλι και σοκολάτα. Την χρησιμοποιούν σαν βάση για τα διάφορα πιάτα με κρέας και λαχανικά συμπεριλαμβανομένων των enchiladas. Το πιάτο mole ξεχειλίζει από αρωματικές νότες από μπαχάρι, κανέλα, κύμινο, γαρύφαλλο και φυσικά κακάο 100%!

Στην Ιταλία χρησιμοποιούν τη σοκολάτα με 100% στερεά κακάο για να αρωματίσει τα ζυμαρικά, την πολέντα, το ψητό κουνουπίδι, τη γλυκόξινη σάλτσα και το κουνέλι στιφάδο. Στη Γαλλία χρησιμοποιούν τη σοκολάτα με 100% στερεά κακάο σε σάλτσα από κόκκινο κρασί, στην Ισπανία σε πιάτα όπως γλώσσα μοσχαριού και αστακό. Στην Αγγλία προσθέτουν σοκολάτα με 100% στερεά κακάο στο βρετανικό στιφάδο. Στην Νότια Αφρική χρησιμοποιούν τη σοκολάτα με 100% στερεά κακάο σε πιάτα με κυνήγι, όπως περιστέρι και φραγκόκοτα ή σε σάλτσα που σερβίρουν με φιλέτο μοσχαριού.

Συντάκτης: Δήμη Κουλιστανίδου

  Σοκολάτα

Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα

Ιδανική Σοκολάτα-Μαγειρική Gourmet

Σοκολάτα Συνδυασμός Μπαχαρικών & Τυριών

Διαφορές Cocoa & Cacao powder

Αντικαθιστώντας το Cocoa με Cacao

Μαγειρική Gourmet Λευκή Σοκολάτα

Ruby Σοκολάτα είναι διαφορετική?

Ruby Σοκολάτα πως Παρασκευάζεται

Μαύρη Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Μαύρη

Ruby Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Σοκολάτα Γάλακτος Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Γάλακτος

Λευκή Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Λευκή

Είδη Σοκολάτας: Ολλανδική

Like
Close
Copyright © 2023 Cook Coffee Chocolate Beauty – cookcoffeechocoteabeauty.com. Developed by Web Wars Web Design
Close