Σοκολάτα Συνδυασμός Μπαχαρικών-Τυριών

3 Μαρτίου, 2023
Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα 100% κακάο με ποια μπαχαρικά & συστατικά ταιριάζει Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea coffeechocotea&more.com
Σοκολάτα & Συνδυασμός Μπαχαρικών

Σοκολάτα Συνδυασμός Μπαχαρικών-Τυριών. Οι ευκαιρίες για να χρησιμοποιήσετε τη σοκολάτα στην αλμυρή κουζίνα είναι πολλές και ατελείωτες. Είναι καλό να γνωρίζετε ποιός είναι ο καλύτερος Συνδυασμός Σοκολάτας Μπαχαρικών & Τυριών. Για τις βαθιές και πικρές νότες της 100% μαύρης σοκολάτας επιλέξτε δυνατά μπαχαρικά απέναντι στις τολμηρές νότες του κακάο. Εάν χρησιμοποιήσετε τη σοκολάτα σαν μπαχαρικό, τότε η σοκολάτα δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής του πιάτου. Θα ενισχύσει όμως πολύ τα συστατικά της συνταγής και θα προσθέσει αντίθεση σε άλλες γεύσεις.

Το είδος των μπαχαρικών που θα χρησιμοποιήσετε με τη σοκολάτα, είναι ανάλογο με το είδος της σοκολάτας που θα επιλέξετε. Οι μαύροι κόκκοι πιπεριού, το wasabi και το φλογερό τζίντζερ προσθέτουν μια ώθηση στο πιάτο σας.

Η Σοκολάτα με 100% στερεά κακάο και το τσίλι είναι καλός συνδυασμός για το αλμυρό σοκολατένιο πιάτο σας. Αναδεικνύουν το πολυεπίπεδο γευστικό προφίλ του κόκκου Cacao.

Το πιπέρι καγιέν και η πάπρικα προσθέτουν στις αλμυρές νότες του Cacao.

Το κύμινο και ο κουρκουμάς προσφέρουν ένα λεπτό μπαχαρικό που μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με τη φυσική φρουτώδη γεύση του Cacao.

Φτιάξτε το δικό σας mix Σοκολάτας

Φτιάξτε το δικό σας mix σοκολάτας Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea coffeechocotea&more.com

Συνδυασμός Σοκολάτας ΜπαχαρικώνΤυριών. Σε έναν μύλο καφέ ή μπαχαρικών, βάλτε λίγο αλάτι καλής ποιότητας και μερικούς κόκκους Cacao.

Προσθέστε στο μύλο τα αποξηραμένα αρωματικά που αγαπάτε. Διαλλέξτε καπνιστά τσίλι, καπνιστή γλυκιά ή καυτερή πάπρικα, βότανα, μπαχαρικά και αποξηραμένες φλούδες εσπεριδοειδών. Αλέστε στο μύλο όλα τα συστατικά μέχρι να γίνουν λεπτή σκόνη.

Βάλτε αυτό το μαγικό  μείγμα σε ένα καθαρό και αεροστεγές βάζο. Κλείστε το βάζο καλά και φυλάξτε το στο ντουλάπι σας έτοιμο να το απολαύσετε σε ψητά και μαγειρευτά φαγητά .

Σοκολάτα & Τυριά Αρμονικό ταίριασμα

Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα με 100% στερεά κακάο με ποια μπαχαρικά και τυριά ταιριάζει Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea coffeechocotea&more.com

Σοκολάτα Συνδυασμός ΜπαχαρικώνΤυριών. Τα αλμυρά-γλυκά μπλε τυριά με στιβαρή γεύση π.χ Gorgonzola dolce, γραβιέρα, τυρί Comté και brie ταιριάζουν αρμονικά με τις πικρές νότες της 100% ή της ημίγλυκης σοκολάτας.

Η ντομάτα και η σοκολάτα φέρουν πράσινα αρώματα. Ο συνδυασμός τους αναδεικνύει το καλύτερο μεταξύ τους και συγχρόνως η σοκολάτα εξομαλύνει την οξύτητα της ντομάτας. Προσθέτει βάθος και πλούτο στο umami, ή αλλιώς την έμφυτη νοστιμιά της. Εάν τρίψετε λίγη μαύρη σοκολάτα στη ντοματόσουπα, στο κλασικό σικελικό στιφάδο λαχανικών, ή την καπονάτα, θα απογειώσετε τα πιάτα.

Συντάκτης: Δήμη Κουλιστανίδου

  Σοκολάτα

Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα

Ιδανική Σοκολάτα-Μαγειρική Gourmet

Ιδιότητες Σοκολάτας στη Μαγειρική

Διαφορές Cocoa & Cacao powder

Αντικαθιστώντας το Cocoa με Cacao

Μαγειρική Gourmet Λευκή Σοκολάτα

Ruby Σοκολάτα είναι διαφορετική?

Ruby Σοκολάτα πως Παρασκευάζεται

Μαύρη Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Μαύρη

Ruby Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Ruby

Σοκολάτα Γάλακτος Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Γάλακτος

Λευκή Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Λευκή

Είδη Σοκολάτας: Ολλανδική

Like
Close
Copyright © 2023 Cook Coffee Chocolate Beauty – cookcoffeechocoteabeauty.com. Developed by Web Wars Web Design
Close