Είδη Σοκολάτας: Ruby

23 Μαρτίου, 2023
Είδη Σοκολάτας: Ruby Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea cookcoffeechocoteabeauty.com
Ruby η 4η Σοκολάτα

Είδη Σοκολάτας: Ruby. Η Ruby Σοκολάτα η 4η Σοκολάτα. Αποτελεί την πιο εντυπωσιακή ανακάλυψη στον χώρο της σοκολάτας μετά από 80 χρόνια. Το 1936 η Ελβετική σοκολατοποιοία Nestlé κυκλοφόρησε τη Λευκή Σοκολάτα, ενώ το 1875 κυκλοφόρησε η Σοκολάτα Γάλακτος.

Η Ruby Σοκολάτα έχει μοναδικό χρώμα και γευστικό προφίλ. Έχει πλούσια ροζ απόχρωση, απαλή, κρεμώδη υφή και φρουτώδη όξινη γεύση. Έχει πολλές ομοιότητες με τη Λευκή Σοκολάτα όσον αφορά την υφή και την κρεμώδη υφή. Είναι λιγότερο γλυκιά και περισσότερο όξινη, με νότες από raspberry και λεμόνι.

Εκπλήσσει με την έντονη φρεσκάδα και τις φρέσκες, όξινες νότες. Το νέο είδος Σοκολατας Ruby έχει πιο φρουτένια γεύση από όλα τα υπόλοιπα είδη της Σοκολάτας.

Σοκολατοβιομηχανία Barry Callebaut

Η Βελγο-Ελβετική Σοκολατοβιομηχανία Barry Callebaut που την δημιούργησε, την παρουσίασε σε ειδική ιδιωτική εκδήλωση στη Σαγκάη το 2017. Επεσήμανε ότι είναι το φυσικό αποτέλεσμα προσεκτικής συλλογής και εξειδικευμένης επεξεργασίας των κόκκων κακάο Ruby.

Κατά την διάρκεια της παραγωγής της δεν υπάρχει προσθήκη αρωματικών ή χρωστικών ουσιών. Η κακαόμαζα, δηλαδή το τελικό αποτέλεσμα μετά την επεξεργασία των σπερμάτων-κόκκων του καρπού κακάο Ruby, είναι ροζ. Πήρε το όνομα “ρουμπινί”-Ruby Σοκολάτα λόγω του εξωτερικού χρώματος του οβάλ καρπού που περιέχει τα σπέρματα.

Είδη Σοκολάτας Ruby Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea cookcoffeechocoteabeauty.com2
Κόκκοι Κακάο Ruby

Είδη Σοκολάτας: Ruby. Οι κόκκοι κακάο Ruby επηρεάζονται από το κλίμα της περιοχής στην οποία αναπτύσσονται, όπως τα σταφύλια για την παραγωγή κρασιών. Δεν υπάρχει γενετική τροποποίηση στον καρπό Ruby. Ευδοκιμεί μόνο σε χώρες με μοναδικές κλιματικές συνθήκες όπως η Βραζιλία, το Εκουαδόρ και η Ακτή του Ελεφαντοστού.

Η Σοκολάτα Ruby ξεκλειδώνει εκθαμβωτικές γευστικές εμπειρίες χάρη στη μοναδική γεύση φρέσκου μούρου. Είναι η 4η σοκολάτα και την κατατάσσουν στην 2η θέση για τα αντιοξειδωτικά που περιέχει και τα οφέλη υγείας, αμέσως μετά τη Μαύρη Σοκολάτα, πριν τη Γάλακτος και τη Λευκή. Με τη Ruby-ρουμπινί Σοκολάτα μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από την κατασκευή γλυκών μέχρι τη διακόσμηση και το ψήσιμο. Προσφέρει καινοτόμες ιδέες για την επόμενη γενιά στη Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική. Η φρουτώδης γεύση της ροζ Σοκολάτας Ruby απαιτεί τολμηρούς και ασυνήθιστους συνδυασμούς τροφίμων. 

Συντάκτης: Δήμη Κουλιστανίδου

Σοκολάτα

Μαγειρική Gourmet με Σοκολάτα

Ιδανική Σοκολάτα-Μαγειρική Gourmet

Ιδιότητες Σοκολάτας στη Μαγειρική

Σοκολάτα Συνδυασμός Μπαχαρικών & Τυριών

Διαφορές Cocoa & Cacao powder

Αντικαθιστώντας το Cocoa με Cacao

Μαγειρική Gourmet Λευκή Σοκολάτα

Ruby Σοκολάτα είναι διαφορετική?

Ruby Σοκολάτα πως Παρασκευάζεται

Μαύρη Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Μαύρη

Ruby Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Σοκολάτα Γάλακτος Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας: Γάλακτος

Λευκή Σοκολάτα Οφέλη Υγείας

Είδη Σοκολάτας Λευκή

Είδη Σοκολάτας: Ολλανδική

Like
Close
Copyright © 2023 Cook Coffee Chocolate Beauty – cookcoffeechocoteabeauty.com. Developed by Web Wars Web Design
Close