Καλώς ορίσατε!

Γειά σας! Είμαι η Δήμη

Σας Καλωσορίζω στο εξειδικευμένο site μου με συνταγές Mαγειρικής και Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα και Τσάι, που δημιούργησα με πολλή αγάπη & μεράκι. Ένα νέο διαδικτυακό προορισμό που δημιουργήθηκε με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τις νέες τάσεις στη Μαγειρική, σε συνδυασμό με πατροπαράδοτα κλασσικά συστατικά, αλλά και για εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν την Ομορφιά και την Νεότητά τους.
“Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα παρα μόνο απεριποίητη”

Δήμητρα Κουλιστανίδου

You never forget a beautiful thing that you have made…
Even after you eat it, it stays with you – always”

Julia Child

Από τον κόσμο της Αισθητικής και των Καλλυντικών, βρέθηκα στην blissful ομορφιά του ψηφιακού κόσμου, που με γοήτευσε τόσο, με αποτέλεσμα να μάθω από την αρχή όλα όσα χρειάζονται ώστε να συνδυάσω όλα όσα αγαπώ σε ένα site:

Τη Mαγειρική και τα μυστικά της που διδάχθηκα από τη Μικρασιάτισσα γιαγιά μου Βηθλεέμ Κουλιστανίδου και τη μαμά μου Καλλιόπη-Πόπη Δουκάκη. Τη Φωτογραφία που ανακάλυψα και αγάπησα  από παιδί, την Αισθητική και την Κοσμετολογία, που υπηρέτησα με αγάπη και πάθος στην επαγγελματική μου πορεία. Ακόμη την έρευνα στο διαδίκτυο, τη παραγωγή και επεξεργασία βίντεο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και δημιουργία ιστοσελίδας.

Είναι τόσο σημαντικό ειδικά μετά την εκπλήρωση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, να αναγνωρίσεις, να συνδυάσεις και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα, τις δεξιότητες και την αγάπη που έχεις, με τρόπο ώστε να σου χαρίζουν πληρότητα, χαρά, δημιουργία και ισορροπία. Τα αδύνατα γίνονται δυνατά διότι:

“Δεν υπάρχει δεν μπορώ, όταν υπάρχει Θέλω”!!

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες, τρόπους, μυστικά και συνταγές ώστε να εντάξετε τον Καφέ, την Σοκολάτα και το Τσάι όχι μόνο στην Μαγειρική, αλλά και στην Ομορφιά σας!

Στις Συνταγές Μαγειρικής με Καφέ, στις Συνταγές Μαγειρικής με Σοκολάτα, στις Συνταγές Μαγειρικής με Τσάι, θα βρείτε τις καλύτερες και πιστοποιημένες συνταγές που δημιούργησα εγώ, χρησιμοποιώντας τα μυστικά της γιαγιάς μου και της μαμάς μου από την Μικρά Ασία, αλλά και επιλεγμένες συνταγές από το διαδίκτυο.

Στις Συνταγές Ομορφιάς με Καφέ, Σοκολάτα και Τσάι έβαλα όλη τη γνώση και την εμπειρία των 40 χρόνων άσκησης Αισθητικής, ώστε εφαρμόζοντας τες να έχετε άμεσα και αληθινά αποτελέσματα στην διατήρηση της νεότητας στο πρόσωπο σώμα και μαλλιά σας!

Εύχομαι η περιήγηση σας να σας δώσει χαρά, γνώση, ικανοποίηση και δημιουργία.

Συντάκτης: Δήμη Κουλιστανίδου

Αισθητικός Dpl Cidesco

Close
Copyright © 2023 Cook Coffee Chocolate Beauty – cookcoffeechocoteabeauty.com. Developed by Web Wars Web Design
Close