Μαρινάδες Υγρά Ξηρά Aλείμματα

5 Νοεμβρίου, 2022
Μαρινάδες με Υγρά & Ξηρά αλείμματα Marinades with Wet and Dry Spreads Coffee Chocolate Tea & More-Recipes for Cooking Beverages & Beauty cookcoffeechocoteabeauty.com1
Μαρινάδες Υγρά Ξηρά Aλείμματα

Μαρινάδες Υγρά Ξηρά Aλείμματα. Χρησιμοποιείστε μαρινάδες με υγρά και ξηρά αλείμματα, με Καφέ με Σοκολάτα ή Τσάι, εάν θέλετε να πάτε τις δημιουργίες σας με κρέας κοτόπουλο ή ψάρι στο επόμενο επίπεδο.

Ο Καφές στη Μαγειρική αποτελεί άρτυμα. Ο καφές είναι ένα όξινο συστατικό που μαλακώνει τις ίνες του σκληρού κρέατος και προάγει τη φυσική γεύση του. Το Κυνήγι, η γαλοπούλα, το βοδινό και τα θαλασσινά: χταπόδι και καλαμάρι αποκτούν μεταξένια υφή!

Η Σοκολάτα στη Gourmet Μαγειρική αποτελεί πρόκληση στη δημιουργία πρωτόγνωρης γευστικής απόλαυσης σε αλμυρά πιάτα. 

Το Τσάι στη μαγειρική αναβαθμίζει ένα πιάτο από απλώς νόστιμο σε εντελώς συγκλονιστικό δηλαδή Umami. Το Umami – νοστιμιά είναι αυτό που οι Ιάπωνες αποκαλούν πέμπτη γεύση, μετά το γλυκό, το αλμυρό, το πικρό και το ξινό.

Mαρινάδες με Υγρά Αλείμματα
Μαρινάδες με Υγρά & Ξηρά αλείμματα Marinades with Wet and Dry Spreads Coffee Chocolate Tea & More-Recipes for Cooking Beverages & Beauty cookcoffeechocoteabeauty.com1
Mαρινάδες με υγρά αλείμματα

Μαρινάδες Υγρά Ξηρά Aλείμματα. Αντί να μουλιάσετε το κρέας στη μαρινάδα, αλείψτε τη μαρινάδα απευθείας επάνω στο κρέας κοτόπουλο ή ψάρι. Η διαδικασία αυτή είναι πιο απαιτητική από το συμβατικό μαρινάρισμα. Τα συστατικά της μαρινάδας απορροφώνται από το κρέας κοτόπουλο ή ψάρι, επιδρώντας άμεσα στη γεύση του. Κάθε μυρωδικό και μπαχαρικό, κάθε κουταλιά με λάδι, αλάτι ή ζάχαρη που θα προσθέτετε, πρέπει να προστεθεί με μεγάλη προσοχή.

Τα υγρά αλείμματα είναι συνήθως πιο πηχτά από την κλασική μαρινάδα και κολλούν ομοιόμορφα επάνω στο κρέας. Έτσι έχετε καλύτερο έλεγχο της ποσότητας που χρησιμοποιείτε. Για για τα υγρά αλείμματα είναι ιδανική επιλογή η πικάντικη μουστάρδα που είναι χαμηλή σε θερμίδες. Έχει αρκετά έντονη γεύση που ταιριάζει με το κρέας και μπορεί να “απογειωθεί” με την προσθήκη μιας μικρής ποσότητας μελιού.

Στη μαρινάδα με υγρό άλειμμα, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε σάλτσα μπάρμπεκιου ή κέτσαπ, διότι η γεύση τους υπερισχύει στο κρέας. Μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά στο μίγμα της μαρινάδας μόνο για το άρωμα.

Mαρινάδες με Ξηρά Αλείμματα
Μαρινάδες με Υγρά & Ξηρά αλείμματα-Marinades with Wet and Dry Spreads-Coffee Chocolate Tea & More-Recipes for Cooking-Beverages & Beauty-CoffeeChocoTeaBeauty.com 2
Mαρινάδες με ξηρά αλείμματα

Τα ξηρά αλείμματα είναι προτιμότερα εάν επιλέγετε το αργό και μεθοδικό μαγείρεμα για ψήσιμο στη σχάρα. Αυτό δεν αποκλείει τις μαρινάδες με ξηρό άλειμμα από το καθημερινό μας τραπέζι. Υπάρχουν και πιο απλές συνταγές για τη δημιουργία μαρινάδας με ξηρό άλειμμα.

Συντάκτης: Δήμη Κουλιστανίδου

Πηγές: https: clickatlife.gr wildeisen.ch

Μαρινάδες

Μυστικά της υγρής Μαρινάδας  

Like
Close
Copyright © 2023 Cook Coffee Chocolate Beauty – cookcoffeechocoteabeauty.com. Developed by Web Wars Web Design
Close