Κρυοθεραπεία Lifting με πράσινο Τσάι

Rating: 0.00
(0)
11 Ιανουαρίου, 2023
Κρυοθεραπεία Lifting με πράσινο Τσάι Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea cookcoffeechocoteabeauty.com

Η Κρυοθεραπεία προσώπου λαιμού ματιών ντεκολτέ με πράσινο τσάι ενδύκνειται για κάθε τύπο δέρματος.

Το πράσινο τσάι περιέχει πολυφαινόλες, οι οποίες περιλαμβάνουν φλαβόνες, φλαβονόλες, φλαβονοειδή, φαινολικά οξέα και μέταλλα, όπως φθόριο, μαγγάνιο, χρώμιο, σελήνιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Τα κύρια φλαβονοειδή του είναι διάφορες κατεχίνες που έχουν αντιμικροβιακή δράση. Βρίσκονται σε μεγαλύτερες ποσότητες στο πράσινο τσάι από ότι σε άλλες ποικιλίες όπως το μαύρο ή το τσάι Oolong.

Όσο υψηλότερη είναι η περιεκτικότητα σε κατεχίνες στο τσάι, τόσο μεγαλύτερη είναι και η αντιοξειδωτική του δράση. Οι δομικές ιδιότητες των κατεχινών του πράσινου τσαγιού παίζουν ρόλο στην αντιοξειδωτική τους λειτουργία.

Οι κατεχίνες είναι φυτοχημικές ενώσεις (πολυφαινόλες – φλαβονοειδή). Υπάρχουν τέσσερα είδη κατεχινών στο πράσινο τσάι: η gallocatechin (GC), η Epigallocatechin (EGC), η Epicatechin (ΕΚ) και η Epigallocatechin gallate (EGCG). Η EGCG είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Oι ενώσεις αυτές κάνουν το πράσινο τσάι μια εξαιρετική θεραπεία για τη φροντίδα του δέρματος. Παρέχει στο δέρμα ισχυρά αντιοξειδωτικά, καθώς και τις αντιγηραντικές, λευκαντικές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Επίσης προστατεύει από τις βλάβες της υπεριώδους ακτινοβολίας

Η Κρυοθεραπεία προσώπου λαιμού ματιών ντεκολτέ με πράσινο Τσάι όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, βελτιώνει την τοπική αιματική κυκλοφορία δευτερογενώς με το φαινόμενο της αγγειοσύσπασης και επιταχύνει  τη διαπέραση των αντιοξειδωτικών που περιέχει το τσάι καθώς και των προϊόντων που θα ακολουθήσουν.

Η Κρυοθεραπεία προσώπου λαιμού ματιών ντεκολτέ με πράσινο Τσάι διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου, ενυδατώνει το δέρμα, καταπολεμά την γήρανση και την χαλάρωση. Συρρικνώνει και μαραίνει τα σπυράκια, κλείνει τους πόρους, προσφέρει λεμφική παροχέτευση και αφαιρεί τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Προσφέρει θρέψη, αναζωογόνηση, σύσφιξη, τόνωση της επιδερμίδας, ανάπλαση, επούλωση ουλών ακμής και δερματικών φλεγμονών καθώς και απομάκρυνση οιδημάτων. Έχει σαν αποτέλεσμα σφριγηλό, λαμπερό, καθαρό δέρμα και νεανικό βλέμμα.

Συντάκτης: Δήμη Κουλιστανίδου

Αισθητικός Dpl Cidesco

Ομορφιά με Τσάι

Τσάι Οφέλη Υγείας

Κρυοθεραπεία Lifting με πράσινο Τσάι Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea cookcoffeechocoteabeauty.com

Κρυοθεραπεία προσώπου με πράσινο Τσάι για κάθε τύπο δέρματος

Η Κρυοθεραπεία με Παγάκια Τσαγιού διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου, ενυδατώνει το δέρμα, καταπολεμά την γήρανση και την χαλάρωση. Συρρικνώνει και μαραίνει τα σπυράκια, κλείνει τους πόρους, προσφέρει λεμφική παροχέτευση και αφαιρεί τις σακούλες κάτω από τα μάτια.
Prep Time 1 minute
Cook Time 2 minutes
freeze 4 hours

Ingredients
  

 • 1-2 σακουλάκια βιολογικό πράσινο τσάι
 • 1 κούπα απιονισμένο νερό
 • 1 παγοθήκη
 • 1 σακούλα κατάψυξης με zip
 • γάζα διπλή

Instructions
 

 • Παρασκευάστε 1 κούπα δυνατό πράσινο τσάι με απιονισμένο νερό.
 • Αφού κρυώσει το τσάι, ρίξτε το σε μια παγοθήκη και καταψύξτε το μέχρινα παγώσει.
 • Όταν παγώσουν καλά τα παγάκια μεταφέρετε τα σε σακούλα κατάψυξης κλείστε τα καλά και διατηρήστε τα έως και 3 μήνες
 • Καθαρίστε το πρόσωπο σας με γαλάκτωμα και λοσιόν
 • Βγάλτε ένα παγάκι από την κατάψυξη και τυλίξτε το σε μια διπλή γάζα γιανα αντιμετωπίσετε το λιώσιμο.
 • Περάστε με το παγάκι, το πρόσωπο, λαιμό ντεκολτέ και γύρο ματιών με γρήγορεςανοδικές κυκλικές κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Μην αφήνετετο παγάκι επάνω στο δέρμα.
 • Εφαρμόστε πρωί ή βράδυ και κατόπιν απλώστε την ανάλογη κρέμα ημέρας ήνύχτας.
 • Επαναλάβετε από 1 έως 3 φορές την εβδομάδα

Η κρυοθεραπεία δεν επιτρέπεται να εφαρμόζεται σε:

 • Λεπτό ή ευαίσθητο δέρμα: Η κρυοθεραπεία σε λεπτό ή ευαίσθητο δέρμαμπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και ερυθρότητα.
 • Δέρμα με τριχοειδείς ευρυαγγείες: Η κρυοθεραπεία μπορεί να τις επιδεινώσει και να εμποδίσει την επούλωση.
 • Επεμβάσεις στο πρόσωπο: Εάν αναρρώνετε από αισθητική χειρουργικήεπέμβαση, lifting, laser, Peeling ή άλλη διαδικασία, μην εφαρμόσετε κρυοθεραπεία και κάθε άλλη μορφή παρέμβασης που δεν συνιστάται ειδικά από τογιατρό σας ώστε το δέρμα σας να επουλωθεί φυσικά.

Notes

Δήμη Κουλιστανίδου
Αισθητικός Dpl Cidesco
Course: Κρυοθεραπεία με πράσινο Τσάι
Cuisine: Ομορφιά με Τσάι
Keyword: αντιγήρανση, Κρυοθεραπεια προσώπου λαιμού ματιών με πράσινο Τσάι, λεύκανση κηλίδων, παγάκια τσαγιού
Like
Close
Copyright © 2023 Cook Coffee Chocolate Beauty – cookcoffeechocoteabeauty.com. Developed by Web Wars Web Design
Close