Ομορφιά με Καφέ

3 Ιανουαρίου, 2023
Ο καφές σύμμαχος στην ομορφιά & την αντιγήρανση στο πρόσωπο σώμα μαλλιά & άκρα Coffee beauty coffeechocotea&more.com

Ο καφές σύμμαχος στην Ομορφιά και Νεότητα

Ομορφιά με Καφέ Coffee Chocolate Tea & More Recipes for Cooking Beverages & Beauty Συνταγές Μαγειρικής Ποτών Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα & Τσάι cookcoffeechocoteabeauty.com

Ομορφιά με Καφέ. Ο Καφές αποτελεί μεγάλο σύμμαχο στην ομορφιά με σημαντικά οφέλη στην αντιγήρανση. Συμβάλλει στην διατήρηση της νεότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων στο πρόσωπο, σώμα, τριχωτό κεφαλής, μαλλιά και άκρα. Ομορφιά με Καφέ: Καταπολεμά ρυτίδες, κηλίδες, λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους, φλεγμονή, ερυθρότητα, κυτταρίτιδα, χαλάρωση, παχυσαρκία.

Η καφεΐνη που περιέχει ο καφές, είναι γνωστό ότι προσφέρει σημαντικά οφέλη στο δέρμα. Έχει αντιοξειδωτική, αντιγηραντική, αντιρυτιδική και συσφικτική δράση. Καταπολεμά αποτελεσματικά τη γήρανση. Το καφεϊκό οξύ που παράγει ο κόκκος του καφέ, διεγείρει τη παραγωγή κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι πιο σταθερό, σφριγηλό και νεανικό δέρμα στο πρόσωπο και σώμα.

Η καφεΐνη έχει πολλές ιδιότητες που ωφελούν το δέρμα

Ομορφιά με Καφέ Η καφεΐνη έχει πολλές ιδιότητες που ωφελούν το δέρμα Coffee Chocolate Tea & More Recipes for Cooking Beverages & Beauty Συνταγές Μαγειρικής Ποτών Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα & Τσάι cookcoffeechocoteabeauty.com
Άθνη & καρποί Καφεόδεντρου Coffea arabica
 • Καταπολεμά τη πρόωρη γήρανση του δέρματος π.χ ρυτίδες, λεπτές γραμμές και κηλίδες που οφείλονται στο ήλιο.
 • Μειώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
 • Έχει απισχναντική δράση, βοηθά στο αδυνάτισμα, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση .
 • Μειώνει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή, σύμφωνα με μια μελέτη του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σεούλ το 1981.

Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Tennessee το 1978 δείχνει ότι η προσθήκη καφεΐνης σε αντιφλεγμονώδης κρέμες αύξησε την αποτελεσματικότητά τους.

Καρπωθείτε τα οφέλη του καφέ για το δέρμα σας. Προσθέστε τον καφέ στη ρουτίνα της φροντίδας του δέρματος σας και μάθετε πώς βελτιώνει την επιδερμίδα σας.

Η καφεΐνη είναι πολύ ευεργετική όταν εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα του προσώπου – σώματος, στα μαλλιά, στο τριχωτό κεφαλής και στα άκρα. Ο Καφές χρησιμοποιείται είτε ωμός, είτε φτιαγμένος espresso, φίλτρου, ανάλογα με τη συνταγή.

Η καλύτερη ποικιλία καφέ για τα scrubs, τις μάσκες και τα διαλύματα καφέ είναι ο καφές της ποικιλίας Robusta. Οι κόκκοι της ποικιλίας Robusta έχουν διπλάσια περιεκτικότητα σε καφεΐνη και καφεϊκό οξύ, από ότι  οι κόκκοι άλλων ποικιλιών. Ως εκ τούτου προσφέρει διπλάσιο αποτέλεσμα.

Οφέλη του Καφέ στο δέρμα του προσώπου & του σώματος

Ομορφιά με Καφέ Οφέλη του καφέ στο δέρμα του προσώπου & του σώματος Coffee Chocolate Tea & More Recipes for Cooking Beverages & Beauty Συνταγές Μαγειρικής Ποτών & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα & Τσάι cookcoffeechocoteabeauty.com

Καφές: Αντιοξειδωτική Αντιγηραντική Λευκαντική Συσφικτική & Αντιφλεγμονώδης δράση

Ομορφιά με Καφέ. Συνήθως συνδέουμε τα αντιοξειδωτικά με τρόφιμα δυναμικής ενέργειας ή super foods, όπως τα βατόμουρα και το ρόδι. Όμως ένα φλιτζάνι καφές περιέχει μια ισχυρή αντιοξειδωτική έκρηξη, που είναι καταπληκτικό για τη γενική υγεία του δέρματος. Η αντιοξειδωτική δύναμη του καφέ οφείλεται στα φλαβονοειδή που απελευθερώνονται κατά την παρασκευή του. Έχει διουρητικές ιδιότητες και ανακουφίζει την ενόχληση που προκαλείται από κοκκινίλες και ερεθισμούς που οφείλονται σε υπερέκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Ο καφές περιέχει αντιοξειδωτικά.

Ομορφιά με Καφέ: Αντιοξειδωτική Αντιγηραντική Λευκαντική Συσφικτική & Αντιφλεγμονώδης δράση Coffee Chocolate Tea & More Recipes for Cooking Beverages & Beauty Συνταγές Μαγειρικής Ποτών Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα & Τσάι cookcoffeechocoteabeauty.com

Ομορφιά με Καφέ. Ο καφές είναι πολύ πλούσιος σε αντιοξειδωτικά με πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα από τα φρούτα και τα λαχανικά. Είναι ένα καλό γιατρικό για βλάβες του δέρματος που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία λόγω υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο. Βοηθά στην αναγέννηση των νέων κυττάρων στο δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν και προστατεύουν από τη πρόωρη γήρανση του δέρματος, που οφείλονται στη ζέστη, την ηλιακή ακτινοβολία, τη ρύπανση και τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες.

Ο καφές διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, με ευεργετικό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, στην αντιγήρανση, οξυγόνωση, ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο και σώμα

Ο καφές λειτουργεί ως παράγοντας λεύκανσης του δέρματος. Βοηθά στην απομάκρυνση των λεκέδων και κηλίδων που δημιουργούνται από την ηλιακή ακτινοβολία και τη δερματική γήρανση. Η εφαρμογή του καφέ σαν μάσκα προσώπου, έχει διεγερτικές ιδιότητες. Βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος και το δέρμα φαίνεται λαμπερό, φωτεινό, αναζωογονημένο.

Καφές και ηλιακή ακινοβολία

Καφές & ηλιακή ακινοβολία Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea cookcoffeechocoteabeauty.com2

Ομορφιά με Καφέ. Η έρευνα έχει αποδείξει ότι η εφαρμογή του καφέ στο δέρμα, με τη καφεΐνη που περιέχει, παρέχει  ένα στρώμα προστασίας από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες UVA/UVB. Αυτό επιτυγχάνεται με την αναστολή ενός συγκεκριμένου πρωτεϊνικού ένζυμου, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος.

Ο καφές και η καφεΐνη που περιέχει, προστατεύουν από τις ακτίνες UVΑ/UVB που είναι πολύ επιβλαβείς για το δέρμα. Λειτουργούν ως πολύ ισχυρή φόρμουλα της άμυνας του δέρματος. Προστατεύουν από τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών που παράγονται λόγω της ρύπανσης του περιβάλλοντος και για άλλους λόγους. Ο καφές δημιουργεί τη φυσική ασπίδα προστασίας για το δέρμα σας.

Πολλά αντιγηραντικά προϊόντα ομορφιάς, περιέχουν καφέ και έχουν ως στόχο να ενισχύσουν το δέρμα, να μειώσουν τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τη χαλάρωση.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η καφεΐνη έχει αποδειχθεί, ότι παρεμποδίζει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων στο σώμα.

Η καφεΐνη που περιέχει ο καφές, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Απαλλάσσει από κάθε ερυθρότητα και οίδημα στο πρόσωπο και το δέρμα. Μια μελέτη έχει δείξει ότι η καφείνη λειτουργεί τόσο καλά, που η απόδοσή της συγκρίνεται με εκείνη της ασπιρίνης, όταν πρόκειται για την ελαχιστοποίηση του πρηξίματος, τουλάχιστον σε αρουραίους.

Πείραμα που περιλάμβανε τη δοκιμή της αποτελεσματικότητας του καφέ ως πρόσθετο συστατικό σε αντιφλεγμονώδης κρέμες, απέδωσε σημαντικά θετικά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τα οφέλη του καφέ στο δέρμα.

Για όλα αυτά τα συγκεκριμένα οφέλη στην ομορφιά και την αντιγήρανση, περιποιηθείτε το δέρμα σας στο πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ, με τις περιποιήσεις που σας προτείνουμε και δείτε τη διαφορά!!!
Ομορφιά με Καφέ Συνταγές Μαγειρικής & Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα Τσάι Cooking and Beauty recipes with coffee chocolate & tea cookcoffeechocoteabeauty.com
 1. Πίλινγκ Προσώπου Λαιμού Ντεκολτέ & Στήθους για Ξηρό Δέρμα με Kαφέ ποικιλίας Robusta
 2. Πίλινγκ Καφέ ποικιλίας Robusta Προσώπου Λαιμού Ντεκολτέ & Στήθους για Κάθε Τύπο Δέρματος
 3. Λάμψη & Φωτεινότητα στο Δέρμα με Καφέ ποικιλίας Robusta
 4. Άμεσο lifting με παγάκια Καφέ ποικιλίας Robusta
 5. Μάσκες προσώπου σώματος με Καφέ ποικιλίας Robusta & Σοκολάτα Νο1 & Νο2
 6. Έλαιο Καφέ ποικιλίας Robusta (μέθοδος ψυχρής έγχυσης) περιποίησης προσώπου σώματος μαλλιών

Ο Καφές καταπολεμά μαύρους κύκλους, σακούλες, οιδήματα, ρυτίδες χαλάρωση & πρησμένα μάτια

Ομορφιά με Καφέ Καταπολεμά μαύρους κύκλους, σακούλες, οιδήματα, ρυτίδες χαλάρωση & πρησμένα μάτια Coffee Chocolate Tea & More Recipes for Cooking Beverages & Beauty Συνταγές Μαγειρικής Ποτών Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα & Τσάι cookcoffeechocoteabeauty.com2

Ομορφιά με Καφέ. Ακόμα ένα πλεονέκτημα του καφέ είναι η ικανότητά του να μειώνει το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Η εφαρμογή της καφεΐνης τοπικά στο δέρμα γύρω από τα μάτια, συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από το δέρμα. Ως εκ τούτου, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο. Όλα τα προϊόντα αντιμετώπισης μαύρων κύκλων και πρηξίματος των ματιών περιέχουν καφεΐνη. Η κρέμα ματιών που περιέχει καφεΐνη σαν κύριο δραστικό συστατικό, λόγω της αντιφλεγμονώδους ιδιότητας της, έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια μπορεί να οφείλονται σε αφυδάτωση, σε στέρηση ύπνου και αλλεργίες. Η καφεΐνη δεν μπορεί να αφαιρέσει τους μαύρους κύκλους από κληρονομικούς παράγοντες.

Περιποιήσεις με καφέ ποικιλίας Robusta

Ομορφιά με Καφέ Καταπολεμά Κυτταρίτιδα Coffee Chocolate Tea & More Recipes for Cooking Beverages & Beauty Συνταγές Μαγειρικής Ποτών Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα & Τσάι cookcoffeechocoteabeauty.com8
 1. Καφέ ποικιλίας Robusta & μαύροι κύκλοι-σακούλες-χαλάρωση-ρυτίδες γύρω από τα μάτια
 2. Μάσκα Καφέ ποικιλίας Robusta για πρησμένα μάτια & μάτια με δερματική χαλάρωση
 3. Μάσκα ματιών με Καφέ ποικιλίας Robusta Νο1 για μαύρους κύκλους σακούλες χαλάρωση ρυτίδες
 4. Μάσκα ματιών με Καφέ ποικιλίας Robusta Νο2 για μαύρους κύκλους σακούλες χαλάρωση ρυτίδες
 5. Μάσκα ματιών με Καφέ ποικιλίας Robusta Νο3 για μαύρους κύκλους σακούλες χαλάρωση ρυτίδες
 6. Ορός ματιών με Καφέ ποικιλίας Robusta
 7. Κρύες κομπρέσες με Καφέ ποικιλίας Robusta για μαύρους κύκλους σακούλες χαλάρωση ρυτίδες
 8. Έλαιο Καφέ ποικιλίας Robusta (μέθοδος ψυχρής έγχυσης) περιποίησης προσώπου σώματος μαλλιών

Μείωση της Κυτταρίτιδας & Αδυνάτισμα με Καφέ

Καταπολεμά Κυτταρίτιδα Coffee Chocolate Tea & More Recipes for Cooking Beverages & Beauty Συνταγές Μαγειρικής Ποτών Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα & Τσάι cookcoffeechocoteabeauty.com8

Ομορφιά με Καφέ. Άλλο ένα από τα μεγάλα οφέλη του καφέ είναι η μείωση της κυτταρίτιδας. Η καφεΐνη αφυδατώνει τα λιπώδη κύτταρα του λιπώδους ιστού. Συρρικνώνει το μέγεθος των λιποκυττάρων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της κυτταρίτιδας. Το δέρμα να εμφανίζεται πιο ομαλό και συσφιγμένο.

Για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την προώθηση του αδυνατίσματος, δοκιμάστε ένα από τα πίλινγκ σώματος Καφέ ποικιλίας Robusta. Σε συνδυασμό με τη περιτύλιξη σώματος με Καφέ ποικιλίας Robusta –Chocolate Body Mask Wrap:

 1. Πίλινγκ Καφέ ποικιλίας Robusta για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας Νο 1
 2. Πίλινγκ Καφέ ποικιλίας Robusta για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας Νο 2
 3. Πίλινγκ Καφέ ποικιλίας Robusta για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας Νο 3

Απολέπιση με Καφέ

Ομορφιά με Καφέ Απολέπιση Coffee Chocolate Tea & More Recipes for Cooking Beverages & Beauty Συνταγές Μαγειρικής Ποτών Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα & Τσάι cookcoffeechocoteabeauty.com9

Ομορφιά με Καφέ. O φρεσκοαλεσμένος Καφές ποικιλίας Robusta, λειτουργεί εξαιρετικά σαν scrub προσώπου ή σώματος. Η υφή του καφέ απολεπίζει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αφαιρεί το ξηρό, νεκρό δέρμα, και αποκαλύπτει τη νέα υγιή όψη του δέρματος από κάτω. Προσφέρει λείο, μεταξένιο, καθαρό δέρμα χωρίς ερεθισμό και αποτρέπει από την ξηρότητα.

Περιποιήσεις προσώπου σώματος χεριών ποδιών με καφέ ποικιλίας Robusta

 1. Πίλινγκ Καφέ ποικιλίας Robusta προσώπου λαιμού ντεκολτέ & στήθους για ξηρό δέρμα
 2. Πίλινγκ Καφέ ποικιλίας Robusta προσώπου λαιμού ντεκολτέ & στήθους για κάθε τύπο δέρματος
 3. Πίλινγκ Καφέ ποικιλίας Robusta για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας Νο 1
 4. Πίλινγκ Καφέ ποικιλίας Robusta για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας Νο 2
 • Πίλινγκ Καφέ ποικιλίας Robusta για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας Νο 3
 • Πίλινγκ μαλλιών & Tριχωτού δέρματος της Kεφαλής με Καφέ ποικιλίας Robusta
 • Πίλινγκ χεριών με Καφέ ποικιλίας Robusta
 • Πίλινγκ ποδιών & πελμάτων με Καφέ ποικιλίας Robusta

Ομορφιά με Καφέ: Ο Καφές δυναμώνει & μακραίνει τα μαλλιά ενισχύει το χρώμα τους απαλλάσσει από λιπαρότητα πιτυρίδα και τριχόπτωση

Ομορφιά με Καφέ Δυναμώνει & μακραίνει τα μαλλιά ενισχύει το χρώμα τους απαλλάσσει από λιπαρότητα πιτυρίδα και τριχόπτωση Coffee Chocolate Tea & More Recipes for Cooking Beverages & Beauty Συνταγές Μαγειρικής Ποτών Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα & Τσάι cookcoffeechocoteabeauty.com10.jpg

Ομορφιά με Καφέ. Τα προστατευτικά και αντιοξειδωτικά οφέλη του καφέ στα μαλλιά. Η καφεΐνη διεγείρει την ικανότητα του θύλακα να παράγει τα μαλλιά και με τον Καφέ τα μαλλιά μακραίνουν γρηγορότερα.

Μάσκα μαλλιών με Καφέ, σαν μαλακτικό, σαν ξέβγαλμα ή πίλινγκ μαλλιών. Το αποτέλεσμα είναι γερά και λαμπερά μαλλιά που δε σπάζουν και θα μοσχοβολούν καφέ. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τοποθετήσετε αποτελεσματικά τη καφεΐνη στο τριχωτό της κεφαλής σας.

Καφέ αποχρώσεις στα σκουρόχρωμα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας καφέ!

Απολέπιση με καφέ στο τριχωτό της κεφαλής σας, όταν το αισθάνεστε φραγμένο και λιπαρό. Απομακρύνει τις νιφάδες πιτυρίδας και το τριχωτό της κεφαλής σας είναι απολύτως καθαρό και φρέσκο.

Ομορφιά με Καφέ: Περιποιήσεις μαλλιών και τριχωτού δέρματος της Κεφαλής με καφέ ποικιλίας Robusta

 1. Πίλινγκ μαλλιών & Τριχωτού δέρματος της Κεφαλής με Καφέ ποικιλίας Robusta
 2. Έλαιο με Καφέ ποικιλίας Robusta (μέθοδος ψυχρής έγχυσης) περιποίησης προσώπου σώματος μαλλιών
 3. Ξέβγαλμα με Καφέ ποικιλίας Robusta & Κακάο για γερά & λαμπερά μαλλιά με καφέ αποχρώσεις
 4. Βάψτε υγιεινά τα καστανά κόκκινα ή γκρίζα μαλλιά με Καφέ ποικιλίας Robusta & Κακάο

Πέλματα και φτέρνες χωρίς σκληρύνσεις σκασίματα και αφυδάτωση με περιποίηση Καφέ

Ομορφιά με Καφέ Πέλματα & φτέρνες χωρίς σκληρύνσεις σκασίματα & αφυδάτωση με περιποίηση Καφέ Coffee Chocolate Tea & More Recipes for Cooking Beverages & Beauty Συνταγές Μαγειρικής Ποτών Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα & Τσάι Οφέλη καφέ cookcoffeechocoteabeauty.com11

Ομορφιά με Καφέ. Η ξηροδερμία και οι σκληρύνσεις στα πέλματα είναι ενοχλητικές ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα με τα κλειστά παπούτσια. Η τακτική εφαρμογή του πίλινγκ με  Καφέ ποικιλίας Robusta – Coffee Foot Scrub και της μάσκας με καφέ και μαύρη σοκολάτα  Καφέ ποικιλίας Robusta – Coffee & Black Chocolate Foot Mask θα μαλακώσει και θα ενυδατώσει τις σκασμένες φτέρνες, ενώ θα απομακρύνει τις σκληρύνσεις.

Καφές: Λευκαίνει και Ομορφαίνει τα Χέρια

Coffee Chocolate Tea & More Recipes for Cooking Beverages & Beauty Συνταγές Μαγειρικής Ποτών Ομορφιάς με Καφέ Σοκολάτα & Τσάι Οφέλη καφέ coffeechocotea&more.com 12.jpg

Ομορφιά με Καφέ. Ο Καφές ποικιλίας Robusta θα δώσει ιχνοστοιχεία και πολύτιμα αντιοξειδωτικά συστατικά στο δέρμα των χεριών και στον οργανισμό σας. Έτσι θα σας χαρίσει ξεκούραση, χαλάρωση και καλή διάθεση.

Η τακτική εφαρμογή στα χέρια με την ολοκληρωμένη περιποίηση Manicure με Καφέ ποικιλίας Robusta & Μαύρη Σοκολάτα, θα έχει σαν αποτέλεσμα λεύκανση, αντιγήρανση ενυδάτωση στη ράχη των χεριών. Τα χέρια σας θα γίνουν απαλά, βελούδινα, νεανικά, χωρίς κηλίδες.

Συντάκτης: Δήμη Κουλιστανίδου

Αισθητικός Dpl Cidesco

Like
Close
Copyright © 2023 Cook Coffee Chocolate Beauty – cookcoffeechocoteabeauty.com. Developed by Web Wars Web Design
Close