Καφές και Κυτταρίτιδα

27 Απριλίου, 2023

Τα λακκάκια της κυτταρίτιδας υπάρχουν σε όλους?

Κυτταρίτιδα: Όψη φλούδας Πορτοκαλιού

Καφές και Κυτταρίτιδα. Ακόμη και τα μοντέλα και οι διασημότητες δεν έχουν ανοσία στη Κυτταρίτιδα. Μπορείτε να διώξετε τη κυτταρίτιδα ή τουλάχιστον να τη μειώσετε, χάρη σε ένα δύο μυστικά συστατικά καταπολέμησης.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της κυτταρίτιδας είναι η καφεΐνη το κύριο συστατικό του καφέ. H καφεΐνη αφυδατώνει και συρρικνώνει τα λιποκύταρα του λιπώδους ιστού με αποτέλεσμα τη μείωση της κυτταρίτιδας. Το δέρμα δείχνει πιο ομαλό και συσφιγμένο.

Είναι γνωστό ότι η καφεΐνη δρα σαν ένα διουρητικό και μπορεί να εκτοπίσει την κυτταρίτιδα, με τακτική εφαρμογή τοπικά. Τονώνει τη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου με εμφανή αποτελέσματα στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι κρέμες που περιέχουν καφεΐνη είναι μέχρι και 17% πιο αποτελεσματικές στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Καφές και Κυτταρίτιδα. Η εφαρμογή Καφέ τοπικά, με την καφείνη που περιέχει, συσφίγγει το δέρμα. Παρέχει πολύτιμα αντιοξειδωτικά: βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Τονώνει τη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου με αποτέλεσμα τη θεαματική μείωση της κυτταρίτιδας.

Η συστηματική εφαρμογή καφείνης τοπικά στο σώμα και σε βάθος χρόνου, μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Προωθεί τη συνολική μείωση βάρους και απομακρύνει τη κυτταρίτιδα σε μερικές εβδομάδες.

Χρησιμοποιήστε ένα από τα 3 Coffee Anti-cellulite Body Scrubs που σας προτείνουμε, σε συνδυασμό με τις Περιτυλίξεις σώματος με Καφέ & Σοκολάτα Coffee & Chocolate Body Mask Wrap για  να καταπολεμήσετε  τη κυτταρίτιδα και να προωθήσετε το αδυνάτισμα.

Η χρήση του φρεσκοαλεσμένου καφέ  λειτουργεί και σαν  πλήρες απολεπιστικό σώματος ανεξάρτητα αν υπάρχει κυτταρίτιδα ή όχι. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα από τα πίλινγκ Coffee Anti-cellulite Body Scrubs που σας προτείνουμε πριν πάτε για ντους. Το πίλιγκ Καφέ θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Θα προωθήσει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και θα σας απαλλάξει από την εικόνα της φλούδας πορτοκαλιού. Το δέρμα σας θα δείχνει πιο όμορφο, πιο λαμπερό, λείο και ελαστικό.

Συντάκτης: Δήμη Κουλιστανίδου

Αισθητικός Dpl Cidesco

Like
Close
Copyright © 2023 Cook Coffee Chocolate Beauty – cookcoffeechocoteabeauty.com. Developed by Web Wars Web Design
Close